GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00587

Kedvezményezett neve: Bécsi Kávéház és Cukrászda Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: “Cukrászati kapacitásbővítő gépbeszerzés megvalósítása a Bécsi Kávéház és Cukrászda Kft.-nél.”

A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 5 342 736 Ft
A szerződött vissza térítendő támogatás összege: 10 685 473 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 30 %
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.02.20.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00587

A projekt tartalmának bemutatása:
A beruházás megvalósulásával lehetővé vált további viszonteladók kiszolgálása, ami főleg az ún. paleós termékek esetében jelent nagy előrelépést és árbevétel növekedést.

SSO 6407.A0 Rondomat 4000 nyújtógép a tészták állandó egyenletes minőségét biztosítja, illetve megkönnyítette a cukrászok munkáját így a sós termékekből sokkal nagyobb mennyiséget tudnak gyártani. A hengerelt tészták, hajtogatott tészták nyújtására szolgáló berendezés.

GCM012S fagylalt sokkoló a fagylaltkészítés és desszertkészítés során lerövidítettük a díszítés előtti hűtési folyamatot, ezzel gyorsítja a gyártást, és magasabb minőséget biztosított. Kvázi a fagylaltok és desszertek gyorsfagyasztására szolgál.

Mac.pan MC60/2E típusú krémfőző használatával 3-4-szeresére növekedett az egyszerre gyártott krémek, csokoládék, fagylalt alap illetve lekvárok mennyisége, valamint a végtermék minősége is függetlenné vált a cukrásztól, mert a programok állandó, azonos minőségű terméket biztosítanak. Tagliavini ROTOVENT RVT 665-C gázos fűtésű kemence: tészták, piskóták, aprósütemények sütésére szolgál. A tervezett sütő a jelenlegi sütőkapacitásuk háromszorosára képes ugyanannyi idő alatt.

INCOLD-TFH2480 ZBR nagytelj. fagyasztó berendezés az alapanyagok gyors és szakszerű tárolására nyújtott segítséget. Hagesana Cream- King ECO 3.0 automata habfúvó a díszítések és formák kialakításánál nyújtott segítséget és felgyorsította a termék előállítás folyamatát.

A fentiek alkalmazása a gyártásban a végtermék minőségének javulását, állandó színvonalát biztosította, ezzel viszont a lakosságot is és a viszonteladókat is mindig egyformán magas színvonalú termékkel tudják kiszolgálni, ami tovább erősítette a piaci pozíciójukat.