Barion Pixel

Bécsi kávéház

A Bécsi Kávéház 1986 augusztusában, a belváros szívében nyitotta meg kapuit vendégei előtt és a mai napig Győr elsőszámú kávézója. A kávéház az Arany János utca és a Baross Gábor utca találkozásánál található „Bécsi Udvarban” várja szeretettel vendégeit, akik finom süteményeket, teákat és kávékat fogyaszthatnak nálunk. A kávéházhoz egy fagyizó is tartozik, ahol vendégeinket saját készítésű, főzött fagylaltok széles választékával várjuk. Üzletünk többszöri átalakítás után 2014-ben érte el mai formáját, ekkor került sor a belső tér átalakítására, majd az újra nyitásra. Az épületen belül összesen 80 ülőhely áll rendelkezésre, a teraszon pedig 40 vendég tud helyet foglalni.

A kávéház jelenlegi tulajdonosa, Bint Dóra itt kezdte meg vendéglátói pályafutását. Dóri lépésről lépésre járta be a kávéház különböző pozícióit egészen a pultostól kezdve, a pincéren át, míg eljutott az üzletvezetői szintre. Ezek után pedig 2009-ben a Bécsi Kávéház a Sándor-Bint család tulajdonába került.

A Bécsi Kávéházban kapható sütemények és torták tradicionális receptek alapján készülnek saját cukrászüzemünkben. Első cukrászüzemünk 2012-ben készült el, majd ahogy az ott gyártott sütemények egyre népszerűbbek lettek a vendégek körében, 2015-ben már egy háromszor akkora üzembe költözhettünk.